Barmentloo

Barmentloo is een Rijnsburgse bloemenexporteur. Het bedrijf exporteert bloemen en andere sierteeltproducten naar Zwitserland.

BEKIJK AFGELEVERD PRODUCT

Wensen

Toen wij bij Barmentloo aanschoven vertelde het bedrijf dat ze bij een nieuwe website ook een nieuw logo wilde. Het huidige logo was namelijk sterk verouderd en vertoonde geen herkenninspunten meer met het bedrijf.

De website zou dienen als een informatiebron voor de bezoeker. Terwijl de klant ook direct naar de webshop kan gaan via de website. Zo is het dus een goede combi voor beide doelgroepen. De website moest ook in iedere taal gemakkelijk te beheren zijn. Dat is tevens het punt geweest waar de ontwikkeling van de MYSWIFT CMS module begon. De MYSWIFT module is op maat gemaakt voor de website van Barmentloo voor de beste gebruikservaring.

Aanpak

Wij kwamen langs bij Barmentloo met een demoproduct. Dit product viel in de smaak en toen mochten wij door met het ontwerpen van het nieuwe logo. Het moest voor een klant, maar ook een onbekende direct te zien zijn wat het bedrijf deed.

Na een korte tijd stuurde wij het bedrijf meerdere ontwerpen, waaruit Barmentloo toen zelf een combinatie maakte. Dit leidde uiteindelijk tot een geweldig eindontwerp. Toen het logo eenmaal geaccepteerd was, is het proces van ontwikkeling van de huidige website doorgegaan, waarna wij na een korte periode ook de website met het MYSWIFT CMS hebben opgeleverd.

Resultaat

barmentloo-1.png
barmentloo-2.png

Onder de indruk en wilt u uw wensen bespreken?
Wij nemen graag contact met u op!