Boreassports

Boreassports is een kledingwinkel voor de wintersport met de echte topmerken. Wij hebben voor dit bedrijf een nieuwe website ontwikkeld.

BEKIJK AFGELEVERD PRODUCT

Wensen

Boreassports vertelde ons op de eerste afspraak dat hij zijn huidige webshop offline had gehaald omdat alles niet goed werkte en hij de webshop wilde stopzetten.

Het bedrijf vroeg ons een website te ontwikkelen waar je kennis maakt met de winkel en kunt zien wat er in de winkel aan wintersportkleding hangt, maar het online bestellen wilde hij niet meer omdat de focus daar niet bij lag. Verder moest hij de website zelf gemakkelijk kunnen beheren en bewerken.

Aanpak

Wij zijn bij Boreassports langsgekomen met een demowebsite. Doordat deze stijl bij het bedrijf pastte kregen wij akkoord om door te gaan met huidig ontwerp.

Na meerdere besprekingen zijn wij tot een eindproduct gekomen waarin je de voorraad als online etalage ziet en dus, zoals het bedrijf wilde, alleen kunt kijken, maar naar de winkel moet om te bestellen. Voor het bewerken van de website hebben wij een aangepaste MYSWIFT module geïnstalleerd.

Resultaat

boreas-1.png

Onder de indruk en wilt u uw wensen bespreken?
Wij nemen graag contact met u op!