Henze Autobanden

Henze Autobanden is sinds de oprichting van Heemskerk ICT al tevreden klant bij ons. Wij hebben voor deze relatie al meerdere producten ontwikkeld.

BEKIJK AFGELEVERD PRODUCT

Wensen

Toen we met Henze Autobanden rond de tafel gingen zitten bleek al gauw dat er meer wensen waren dan alleen een nieuwe website. Zo zijn wij gaan praten en kwam eruit dat voor Henze Autobanden een website met klantenportaal ontwikkeld ging worden.

De website van Henze Autobanden dient als informatiebron voor de potentiële klant. Het klantenportaal registreert voor elke klant welke activiteiten er hebben plaatsgevonden in hun wagenpark omtrent de banden. De klant kan hier inloggen en deze data ook zelf inzien. Na de ontwikkeling van deze producten hebben wij ook een banden-opslagbeheersysteem ontwikkeld.

Aanpak

Samen met Henze Autobanden zijn we gaan brainstormen over hoe het klantenportaal moest functioneren en hoe de website ingedeeld moest worden. Nadat dit duidelijk was is de productie begonnen. Tijdens dit productieproces hebben wij meerdere keren rond de tafel gezeten om te kijken of alles conform de wensen van Henze Autobanden is ontwikkeld.

Bij de oplevering van de eindproducten hebben wij de volledige installatie uitgevoerd en het portaal geconfigureerd zodat het gereed was voor gebruik. Doordat wij Henze Autobanden als tevreden klant mogen beschouwen zien wij steeds nog mogelijkheden voor nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Resultaat

henze-1.png
henze-2.png
henze-3.png
henze-opslag.png

Onder de indruk en wilt u uw wensen bespreken?
Wij nemen graag contact met u op!