Kortveen Reclame

KortVeen Reclame is een optelsom van zestig jaar ervaring in binnen- en buitenreclame.

BEKIJK AFGELEVERD PRODUCT

Wensen

Wij kwamen binnen bij Kortveen Reclame met een demoproduct. Hierbij hebben wij de wensen van de klant besproken. Kortveen Reclames wilde drie nieuwe websites voor de drie verschillende afdelingen van de S&H Groep. De websites moesten hetzelfde zijn, maar wel ieder zijn eigen kenmerken. De website moest de diensten goed uitleggen en de projecten groot vertonen.

De website moest door Kortveen Reclame gemakkelijk te beheren zijn doordat er een pagina met projecten is ontwikkeld. Wij hebben hier ook over meegedacht.

Aanpak

Wij hebben het demoproduct doorontwikkeld tot een fantastisch eindproduct. De website is ontwikkeld conform alle wensen van het bedrijf en is gemakkelijk te beheren. Wij hebben meerdere keren rond de tafel gezeten om te kijken wat er misschien toch nog anders kon om zo het product het best te maken.

Achter deze grote website is een kast van een CMS gebouwd. De volledige website is tot op in de kleurcodes volledig te bewerken. Kortveen heeft gekozen voor een aangepaste MYSWIFT module.

Resultaat

kortveen-1.png
kortveen-2.png
kortveen-3.png

Onder de indruk en wilt u uw wensen bespreken?
Wij nemen graag contact met u op!