Diensten

Gespecialiseerd in veel meer dan service.

Digitalisering

Digitalisering begint altijd bij een moderne gebruiksvriendelijke website of webshop. Heemskerk ICT zorgt er altijd voor dat deze website of webshop perfect werkt op alle schermen en ook matcht met uw bedrijfsuitstraling. Een website wordt steeds vaker het eerste contactpunt tussen potentiële klanten en een onderneming. Daarom moet een website altijd uitstekend functioneren. Verder kijken wij met de klant of er baat bij een nieuwe uitstraling is.

Automatisering

Heemskerk ICT ontwikkelt verschillende systemen die uw bedrijf automatiseren. Klantportalen worden gebruikt om gegevens en informatie aan uw klant te leveren die alleen uw klant mag zien. Een klantportaal dat wij op maat maken voor uw onderneming is dus altijd gebruiksvriendelijk en goed beveiligd en geëncrypt. Automatisering is niet alleen een klantportaal ontwikkelen. Ontdek wat wij voor onze klanten hebben ontwikkeld of maak een afspraak om uw wensen te bespreken.

Digital Marketing

Bij de term 'Digital Marketing' houdt Heemskerk ICT zich bezig met SEO en SEA. Dit zijn afkortingen voor zoekmachineoptimalisatie. Wij kunnen uw website blijven onderhouden om gerelateerd te blijven voor de zoekmachines zodat u gegarandeerd hoger in onder andere Google en Yahoo komt te staan. Wanneer dit niet genoeg is nemen wij ook de last van zoekmachine adverteren op ons. Wij zorgen dat u voor de juiste doelgroep adverteert met een bijpassende advertentie.

Wat houdt het in?

Een specifiek overzicht van onze diensten.

Websites

Webapplicaties

Apps

CMS op maat

Vormgeving

SEO

Laat ons contact met u opnemen.

Details Neem zelf contact op