Vormgeving

Meer informatie over onze diensten op het gebied van vormgeving.

Logo ontwerp

Uw logo toont geen herkenningspunten meer met uw bedrijfsstijl? Dit kan komen door innovaties binnen uw bedrijf of een verouderd logo. In beide gevallen is het een must om uw logo opnieuw te laten ontwerpen.

Met de kennis van Heemskerk ICT ontwerpen wij logo's die bij uw bedrijf passen en uw bedrijf daadwerkelijk representateren. Of het nu een facelift van uw huidige logo is of een compleet nieuw logo. Wij zoeken samen met u een passende oplossing.

Voorbeeld Logo Ontwerp

Huisstijl ontwerp

Het is belangrijk dat uw huisstijl bij uw bedrijf past. Zo moet een klant herkenningspunten kunnen vinden tussen uw promotionele artikelen, logo en bedrijfsvoering. Wij vinden het belangrijk dat uw bedrijf representatief openbaar staat.

Een nieuwe huisstijl is vaak een goede start voor een innoverend bedrijf of een goed startup idee. Heemskerk ICT staat klaar om met u in contact te komen en uw wensen te bespreken.

Promotioneel ontwerp

Wij ontwerpen diverse promotionele artikelen (bijv. visitekaartjes) volgens uw wensen. Er wordt gezorgd dat deze promotionele artikelen conform uw bedrijfsvoering worden ontworpen.

Promotionele artikelen zijn namelijk, naast uw website, één van de eerste punten die een potentiële klant van uw bedrijf ziet en dus erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat deze potentiële klant uw bedrijf herkent in deze artikelen.

Voorbeeld Customized CMS

Het proces van vormgeven

Maak hier kennis met ons standaard snelle ontwikkelproces.
Het verloop van ieder project is flexibel en kan dus afwijken van dit voorbeeld.

Kennismaking

Wij leren u en uw bedrijf graag kennen. Voordat wij een voorstel doen maken wij een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Hierop kunnen wij een goed voorstel schrijven.

Volgende stap

Voorstel

Heemskerk ICT onderscheidt zich van concurrentie doordat wij, naast een voorstel, u een beeld geven bij het eindproduct. Hierdoor hoeft u geen gok te maken, u weet waar het voorstel op gebaseerd is.

Volgende stap

Ontwerp

Wanneer het voorstel is geaccepteerd gaan wij verder met het ontwerpen van het eindproduct. Tijdens dit proces houden wij goed contact met de klant zodat de klant op ieder moment weet hoe het ervoor staat. Ook is het project te volgen in onze beveiligde omgeving.

Volgende stap

Bespreking

Nadat de ontwerpen zijn afgerond maken wij een afspraak om het product te presenteren en te onderbouwen. Tijdens dit gesprek wordt besproken of er nog bepaalde punten in het product anders kunnen.

Het is mogelijk dat voor het product meerdere besprekingen worden ingepland.

Volgende stap

Finetuning

Na de bespreking gaan wij over naar de finetunefase. In deze fase zullen wij enkele besproken wijzigingen doorvoeren in het product, het product gereed maken voor oplevering en alles nalopen op fouten.

Volgende stap

Oplevering

Zodra het gehele product door u is goedgekeurd en geaccepteerd gaan wij over op de oplevering van het product. Wij zullen het product afleveren zoals afgesproken.

Onder de indruk en wilt u uw wensen bespreken?
Wij nemen graag contact met u op!