Ontwikkeling

Meer informatie over onze diensten op het gebied van ontwikkeling.

Online Applicaties

Van klantportalen tot administratiesystemen en orderverwerking. Heemskerk ICT ontwikkelt maatwerk online applicaties om uw bedrijf te laten groeien door te automatiseren. Automatisering is namelijk de beste methode om uw prestaties op te waarderen.

Al onze online applicaties worden ontwikkeld op basis van de 'Sky is the limit' methode. Tijdens de ontwikkeling werken wij accuraat om zo het perfecte product voor een bedrijf te ontwikkelen. De online applicaties sluiten daarom naadloos aan op uw bedrijfsvoering.

web design description image
Voorbeeld Website Ontwikkeling

Website ontwikkeling

Websites zijn ontzettend belangrijke factoren voor een bedrijf. Wanneer u met een klant in zee gaat heeft deze klant uw bedrijf namelijk al meerdere keren opgezocht op internet. Uw website is door deze reden dus ook hét online visitekaartje van uw bedrijf.

Op uw website moet de bezoeker alle informatie kunnen vinden die nodig is om kennis te maken met uw bedrijf. Heemskerk ICT ontwikkelt websites voor bedrijven die naadloos aansluiten op de bedrijfsstijl zodat de bezoeker herkenningspunten vindt tussen uw website en uw bedrijf.

Voorbeeld Website Ontwikkeling

Customized CMS

U heeft al een geweldige website die aansluit bij uw bedrijf, alleen is deze erg complex in beheer? Wij ontwikkelen maatwerk Content Management Systemen speciaal voor uw website, zodat uw website er niet aleen goed uitziet, maar ook voor u goed te beheren is.

U kunt kiezen tussen onze eigen MySwift CMS module en volledige maatwerk CMS. Maatwerk CMS is ideaal voor grote websites die in het beheer herkenningspunten moeten vertonen met betrekking tot de openbare website.

Voorbeeld Customized CMS

Het proces van ontwikkeling

Maak hier kennis met ons standaard snelle ontwikkelproces.
Het verloop van ieder project is flexibel en kan dus afwijken van dit voorbeeld.

Kennismaking

Wij leren u en uw bedrijf graag kennen. Voordat wij een voorstel doen maken wij een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Hierop kunnen wij een demoproduct ontwikkelen of een goed voorstel schrijven.

Volgende stap

Demoproduct/Voorstel

Heemskerk ICT onderscheidt zich van concurrentie doordat wij, naast een voorstel, een vrijblijvend demoproduct voor u ontwikkelen. Zo heeft u altijd een beeld bij ons voorstel. Hierdoor hoeft u geen gok te maken, u weet waar het voorstel op gebaseerd is.

Volgende stap

Ontwikkeling

Wanneer het voorstel is geaccepteerd gaan wij verder met de ontwikkeling van uw volgende innovatie. Tijdens dit ontwikkelingsproces houden wij goed contact met de klant zodat de klant op ieder moment weet hoe het ervoor staat. Ook is het project te volgen in onze beveiligde omgeving.

Volgende stap

Bespreking

Nadat de ontwikkeling is afgerond maken wij een afspraak om het product te presenteren en te laten zien hoe het product werkt. Tijdens dit gesprek wordt besproken of er nog bepaalde punten in het product anders kunnen.

Het is mogelijk dat voor het product meerdere besprekingen worden ingepland.

Volgende stap

Finetuning

Na de bespreking gaan wij over naar de finetunefase. In deze fase zullen wij enkele besproken wijzigingen doorvoeren in het product, het product gereed maken voor lancering en alle functies testen en nalopen op fouten.

Volgende stap

Oplevering

Zodra het gehele product door u is goedgekeurd en geaccepteerd gaan wij over op de oplevering van het product. Op basis van de gemaakte afspraken zullen wij het product installeren en lanceren.

Onder de indruk en wilt u uw wensen bespreken?
Wij nemen graag contact met u op!