Over ons

Maak kennis met Heemskerk ICT en zijn unieke bedrijfsvoering.

Klantgericht en accuraat

Met de jarenlange ervaring ondersteunt Heemskerk ICT al vele bedrijven door middel van het ontwikkelen van nieuwe websites, online applicaties zoals klantportalen of administraties. Ook op design gebied kunnen wij u van dienst zijn, of het nu visitekaartjes zijn of een hele huisstijl is. De klantgerichtheid en zorg die wordt toegepast in de samenwerkingen resulteren in producten die volledig naar wens van de klant zijn ontwikkeld.

De automatiseringen van Heemskerk ICT voldoen altijd aan de benodigde verplichtingen en worden, conform de privacywet, zoveel mogelijk geëncrypt.

24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij klaar voor niet alleen onze klant, maar ook onze potentiële klant. Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door de klantgerichtheid, de klant ervaart ook echt onze standpunten. Wij zien altijd mogelijkheden en denken graag met u mee. Doordat Heemskerk ICT zich nog steeds blijft ontwikkelen kunnen wij de beste technieken toepassen op onze maatwerk ICT oplossingen.

Wij begrijpen dat u bij een opdracht graag een beeld wilt hebben op onze visie in uw wensen, daarom maken wij altijd, indien niet anders afgesproken, een vrijblijvend demoproduct om de klant te laten zien wat wij kunnen.

Onder de indruk en wilt u uw wensen bespreken?
Wij nemen graag contact met u op!