Over ons

Leer Heemskerk ICT en zijn activiteiten kennen.

Over Heemskerk ICT —Over ons

Heemskerk ICT is gespecialiseerd in het digitaliseren van bedrijven en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Denk aan websites, webapplicaties, apps, klantportalen, software, logo's. Alles wat een onderneming nodig heeft om zich te kunnen digitaliseren an automatiseren.

De interesse naar automatische computersystemen heeft zich ontwikkeld tot wat Heemskerk ICT nu is. Wij zijn dag en nacht bezig om bedrijven te helpen bij een goede digitalisatie of handige automatisatie. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij klaar voor niet alleen onze klant, maar ook onze potentiële klant. Heemskerk ICT onderscheidt zich van zijn concurrentie door de ontwikkeling die tot op de dag van vandaag nog steeds uitgevoerd wordt. De service die de klant ook echt ervaart tijdens het ontwikkelproces is ook uniek. Wij zien altijd mogelijkheden en denken graag met u mee. Doordat het team zich steeds blijft ontwikkelen kunnen wij de beste technieken toepassen op onze producten en kunnen wij ook trots zeggen dat wij bij al onze producten, indien nodig, encryptie kunnen toepassen. Want een website of webapp moet niet alleen goed werken en goed eruit zien, maar moet ook ontzettend goed beveiligd zijn. Wij vergroten nogsteeds iedere dag onze kennis zodat wij ook bij de kleinste klanten de beste service van de regio kunnen leveren. Dag, nacht, weekend of wanneer dan ook zijn wij bereid om u te ondersteunen.

Nog niet overtuigd? Laat ons u bellen om een afspraak te maken, want ook dat willen wij voor u doen.

Wat wij u kunnen bieden

Uitmuntende service

Onze uitstekende service houdt onder andere in dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan om de kleinste aanpassingen voor u te doen.

Perfecte producten

Doordat wij ons nogsteeds ontwikkelen kunnen wij altijd uitstekende producten maken door middel van de nieuwste technieken en beste beveiligingen.

Klantgericht proces

Wij betrekken onze klant altijd nadrukkelijk in het ontwikkelproces van het product. Hierdoor kunnen wij een product bouwen dat perfect matcht met uw onderneming.